Klantenpas

Spaart u mee voor de lekkerste verrassingen van Bakker Verhoog

Klantenpas

Met de gratis Taartpuntenpas van Verhoog kunt u nu op een wel heel makkelijke manier sparen voor gratis producten uit ons gehele, uiterst smakelijke winkelassortiment. Maar uiteraard is het met deze pas ook mogelijk om te sparen voor korting op al uw aankopen in één van onze vier winkels in Den Haag, Leiden of Voorschoten.

Met onze Taartpuntenpas krijgt u bij iedere aankoop in de winkel per € 1,- van het aankoopbedrag* maar liefst 10 Taartpunten kado. En als u weet dat elke 100 spaarpunten € 0,20 waard is, begrijpt u dat u die gratis slagroomtaart of die gratis roomboterkoekjes razendsnel bij elkaar gespaard heeft. Iedere week krijgt enkel u als Spaarpashouder, bij een wisselend aantal actie producten in ons assortiment, ook nog eens extra Taartpunten kado. Zo gaat het sparen natuurlijk extra snel.

Bij elk overheerlijk actieproduct in onze winkel staat aangegeven hoeveel extra Taartpunten u hiervoor krijgt. Een overzicht hiervan vindt u ook op onze website: www.verhoog.com

In plaats van gratis producten kunt u ook sparen voor korting: het gespaarde bedrag aan Taartpunten wordt daarbij verrekend met het totaal van uw aankopen in onze winkels. De korting is van toepassing op ons gehele assortiment.

U kunt uw Taartpunten bij iedere vestiging van Verhoog op uw spaarpas laten bijschrijven. En u kunt ze vanzelfsprekend ook weer bij iedere vestiging inleveren voor een heerlijk vers banketbakkersproduct. Of voor korting natuurlijk.

Elke Taartpuntenpas bestaat uit 3 gedeelten met hetzelfde nummer. Zo kunnen meerdere personen, bijvoorbeeld uit één gezin, elk met een eigen pas toch gezamenlijk sparen. Natuurlijk kunt u ook samen met vrienden, vriendinnen of collega´s sparen voor overheerlijke appeltaart, luxe slagroomgebak of chique roombotercake. Wie de aankoop ook doet, de Taartpunten worden automatisch opgeteld.
Uw spaartegoed wordt onderaan op elke kassabon vermeld, zodat u altijd op de hoogte bent van uw opgebouwde tegoed. De gespaarde punten kunnen niet ingewisseld worden voor contanten.

Al vanaf half april 2010 kunt u alle lekkere Verhoog producten ook via onze webshop bestellen. Als u daarbij het nummer van uw Taartpuntenpas invoert, worden uw Taartpunten automatisch bijgeschreven. Via de webshop kunt u ook heel makkelijk uw puntensaldo controleren.

Echter de site wordt 1 x per week bijgewerkt en loopt dus altijd achter op de werkelijkheid.
Punten gespaard via een bestelling gemaakt op de webshop worden één dag na afhalen bijgewerkt op uw saldo.
Punten die bij aankopen in de winkel worden vrijwel direct zichtbaar op de kassabon.
M.a.w. de kassabon is vaak het meest actueel.

Als u nu even een Taartpuntenpas aanvraagt in de winkel, dan kunt u al binnen 2 weken met uw Taartpuntenpas sparen voor de lekkerste verrassingen van Verhoog.

Download het inschrijfformulier, print en vul het thuis in, zodat u het direct in de winkel kunt inleveren.

Spaart u smakelijk!

(* Exclusief onze aanbiedingen)


Voorwaarden

  • In het kader van de wet persoonsregistratie zijn wij verplicht om op correcte wijze met uw gegevens om te gaan. Omdat op de pas uw naam of adresgegevens ontbreken kunnen wij niet aangesproken worden op het verlies van uw spaarsaldo op het moment dat U op welke wijze dan ook niet meer in het bezit bent van uw pas.
  • Wij verzoeken u bij verlies of diefstal ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen, zodat wij uw Taartpuntensaldo kunnen blokkeren en het resterende saldo op een nieuwe pas kunnen overzetten.
  • De pashouder kan te allen tijde zijn deelname aan het spaarprogramma beëindigen door Verhoog daarvan schriftelijk op de hoogte te stellen en de spaarpas in twee stukken geknipt terug te sturen. De eventuele resterende punten op de klantenpas vervallen dan per direct en er kan dan op deze punten geen aanspraak meer worden gemaakt. Binnen twee weken na ontvangst van het verzoek tot beëindiging zullen de ter zake doende geregistreerde gegevens door Verhoog worden vernietigd.

Spaar nu voor gratis verhoog producten of korting op al uw aankopen met uw klantenpas.

Bekijk de voordelen